Luotettava lakimies Oulussa

Monipuoliset lakipalvelut Lakiasiaintoimisto Anne Kinnuselta

Anne Kinnunen on kokenut lakimies, joka palvelee yksityisiä henkilöitä, yrityksiä sekä yhteisöjä lainopillista apua vaativissa asioissa. Asiantunteva lakimies on hyvä ottaa mukaan jo aivan tapauksen alkuvaiheessa, jotta asiat sujuvat juridisesti oikein alusta lähtien. Ehdoton luottamuksellisuus on toimintani kulmakiviä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarvitsemistasi lakipalveluista. Toimistoni sijaitsee Oulussa.

Hinnoittelu

Palkkio pohjautuu toimeksiannon työmäärään, tehtävän laajuuteen ja vaativuuteen. Pääasiallinen laskutusperuste on tuntiveloitus. Tietyissä toimeksiannoissa hinta on kiinteä. Viranomaisten perimät maksut ja muut kulut laskutetaan erikseen. Halutessanne saatte hinta-arvion ennen toimeksiantoa.

Oikeusturvavakuutus ja julkinen oikeusapu

Selvitän tarvittaessa, korvaako oikeusturvavakuutus asianne osalta oikeudenkäyntikulunne tai oletteko oikeutettu valtion oikeusapuun.

Oikeusturvavakuutus

Oikeusturvavakuutus sisältyy yleensä koti-, kiinteistö-, maatila-, tai autovakuutukseen. Yrityksen oikeusturvavakuutus sisältyy yleensä yritysvakuutukseen. Vakuutusten ehdot vaihtelevat vakuutusyhtiöittäin. Yleensä asiakkaan omavastuu kuluista on 15 %, kuitenkin vähintään tietyn kiinteän summan.

Julkinen oikeusapu

Pienituloisilla yksityishenkilöillä on tietyin edellytyksin mahdollisuus saada julkista oikeusapua, jolloin valtio maksaa palkkion kokonaan tai osittain.

Soita tai laita viestiä ja kerro tilanteestasi, kokenut lakimies on apunasi haastavissakin tapauksissa.